Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bio u lošem stanju

Neobičan prizor u Beču: U blizini parkinga pronađen kraljevski piton dugačak metar i pol

Kraljevski piton
Kraljevski piton Foto: Tom Dubravec/Cropix
Kraljevski piton dugačak jedan i pol metar otkriven je u pošumljenom dijelu blizu parkirališta u Beču, izvijestila je u nedjelju policija glavnog grada Austrije.

Kraljevski piton dužine jednog i pol metra pronađen je u pošumljenom dijelu blizu parkinga u Beču. Zmiju je u prolazu zamijetio policajac, koji ga je odmah podigao s tla i predao službi za spašavanje životinja, priopćila je policija.

Pročitajte i ovo Ilustracija - 1 Rušenje predrasuda Reproduktivno zdravlje žena s invaliditetom: ''Prilagođavanje i opremanje ambulanti te educiranje osoblja element je oko kojeg ne smijemo raditi kompromise''

Pretpostavlja se da je reptil napušten jer je bio u prilično lošem stanju kad su ga pronašli. Nije pokušao ni pobjeći ni napasti policajca koji ga je ugledao.

Kraljevski pitoni, porijeklom su iz zapadne i središnje Afrike. Nisu otrovni i smatraju se relativno miroljubivim životinjama. Često ih drže u terarijima kao egzotične kućne ljubimce koji se hrane miševima, štakorima i pticama koje u divljini sami ubijaju svojim snažnim stiskom.

Pročitajte i ovo Nesreća u zabavnom parku Strava u Švedskoj Strašna tragedija u zabavnom parku: Jedna osoba poginula, nekoliko ozlijeđenih - "Bilo je puno vrištanja"

Životni vijek pitona je oko 30 godina. U terariju narastu do dužine od najviše jednog i pol metra.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene