Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tražio fotografije i seks

Bivši zapovjednik UN-ovih snaga u RH uhićen zbog pedofilije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši zapovjednik snaga UN-a u Hrvatskoj, 48-godišnji Kieran o Halloran, ponudio je dvjema prostitukama 10 tisuća funti kako bi mu u hotelskoj sobi organizirale seks sa troje ili četvero djece,a tražio je i fotografiju novorođenčeta na kojoj se vide i genitalije.

O'Halloran je pred sudom priznao krivnju. Istraga je, inače, počela nakon što je jedna od prostitutki dojavila policiji kakve usluge O'Halloran traži. Prostitutka je slučaj dojavila jer je bila užasnuta zahtjevom. Inače, O'Halloran je 2003. godine osuđen na tri godine zatvora zbog gotovo identičnog kaznenog djela.

Pročitajte i ovo Kamerom u ručnom satu snimao djecu u Rovinju - 1 Novi slučaj Gnjusni slučaj u Istri: Nijemac na bazenu u Rovinju snimao djecu, policija objavila detalje Ilustracija Projekt odobrila i vlada Mijenjaju zakon o kažnjavanju pedofila: "Klinički protokol uključuje kemijsku kastraciju"

O'Halloran je također planirao i posjete egzotičnim zemljama, poput Tajlanda, gdje je relativno lako pribaviti djecu za seks.  

O'Halloran bio je 22 godine u djelatnoj vojnoj službi, a godinu je dana proveo i kao zapovjednik UN-ovih snaga u Hrvatskoj. Iz službe se povukao 2001. godine kada su se pojavile prve optužbe protiv njega. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene