Obavijesti Video Pretražite Navigacija
kritizirao zelenskog

Bivši šef Formule 1 Bernie Ecclestone: "Primio bih metak za Putina"

Bernie Ecclestone
Bernie Ecclestone Foto: ANDREJ ISAKOVIC / AFP
Bivši šef Formule 1 Bernie Ecclestone nazvao je ruskog predsjednika Vladimira Putina prvoklasnim čovjekom te je rekao da bi primio metak za njega.

Bivši izvršni direktor Formule 1, Bernie Ecclestone, poručio je kako je ruski predsjednik Vladimir Putin "prvoklasni čovjek" i kako bi "primio metak za njega". "Nažalost, on je poput mnogih poslovnih ljudi, svakako poput mene", rekao je, među ostalim, Ecclestone, prenosi Sky News.

Istovremeno je Ecclestone kritizirao ukrajinskog predsjednika Volodimira Zelenskog kazavši da "nije slušao Kremlj".

Pročitajte i ovo Satelitske snimke Zmijskog otoka, 12. svibnja - 5 127. dan rata Rusi se povukli sa Zmijskog otoka, Putin poručuje da je otvoren za dijalog o strateškoj stabilnosti

Pročitajte i ovo Vladimir Putin Prognozirao pogoršanje odnosa Putin zaprijetio Finskoj i Švedskoj: "Ako se tamo razmjeste vojni kontingenti, mi ćemo morati odgovoriti istom mjerom"

 

Aktualni glasnogovornik Formule 1 objavio je kako Ecclestoneovi stavovi "ne predstavljaju moderne vrijednosti Formule 1". 

"Komentari Bernieja Ecclestonea su njegovi osobni stavovi i u vrlo oštroj suprotnosti sa pozicijom modernih vrijednosti našega sporta", priopćili su iz Formule 1.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene