Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Berlusconi se ispričao supruzi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši talijanski premijer Silvio Berlusconi javno se ispričao supruzi jer je prekoračio granicu dobrog ukusa ponudivši u šali brak mladoj i lijepoj talijanskoj zastupnici.

"Draga Veronika, primi moju ispriku", napisao je Silvio Berlusconi (70) u pismu koje je agencija Ansa dobila na uvid. Veronica Lario (50), bivša glumica i druga supruga najbogatijeg čovjeka u Italiji, zatražila je u srijedu u pismu dnevnom listu La Repubblica da joj se muž javno ispriča.

Pročitajte i ovo Ministar će se ispričati - 2 Je li bio pijan? Fuchs će se ispričati profesoru koji se potukao s učenikom, ali pod jednim uvjetom: "Alkoholizam je nešto najstrašnije" Slika nije dostupna Prijetnje Presreli pisma s mecima Montiju i Berlusconiju

"Živim u strci, kako i sama znaš. Posao, politika, teškoće,
putovanja, živim pod stalnim pritiskom", piše oporbeni vođa.

Medijski magnat tvrdi da je vjeran ženi, priznajući ipak da njihova veza prolazi kroz "nemirno i tjeskobno razdoblje".

"No tvoje dostojanstvo nema nikakve veze s time, ono je dragocjenost koju čuvam u srcu čak i kada izgovaram nepromišljene šale. No vjeruj da brak nisam nudio nikome doli tebi. Molim te stoga da mi oprostiš i da ovo javno očitovanje mog ponosa koji ustupa pred tvojom srdžbom shvatiš kao čin ljubavi. Jedan među mnogima. Velika pusa. Silvio", piše Berlusconi, a prenosi Ansa.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene