Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Talijanski premijer Silvio Berlusconi napustio je milansku bolnicu četiri dana nakon što je primljen zbog ozljeda zadobivenih u napadu na jednom političkom skupu na sjeveru Italije.


Sedamdesettrogodišnji premijer, sa flasterom na nosu i usni, mahnuo je prolaznicima iz svog automobila sa zasjenjenim staklima, kojim je napustio bolnicu San Raffaele. Berlusconi bi iz bolnice trebao otići kući u Arcore, pokraj Milana.

Na oporavak u privatnu kliniku u Švicarsku

Vezani članci Slika nije dostupna Odvjetništvo: Berlusconi 13 puta platio Ruby za seks Slika nije dostupna Berlusconi i nakon izbijanja skandala platio eskort djevojku!

Silvio Berlusconi uskoro će otputovati na oporavak u privatnu švicarsku kliniku u mjestu Gravesanu, u južnom kantonu talijanskoga govornog područja Ticinu, rekao je u četvrtak gradonačelnik mjesta za frankofoni list Le Matin. 'Talijanski ministar stići će ovdje u Gravesano na oporavak, a boravit će u privatnoj klinici Ars Mecia', rekao je gradonačelnik Carlo Zoppi za švicarski frankofoni list. 'Očekujemo ga u predstojećih nekoliko dana', kazao je gradonačelnik mjesta u kojemu stalno živi oko 1.200 stanovnika. (Hina)