Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Talijanski premijer Silvio Berlusconi nazvao je suce 'karcinomom demokracije', na sudskom ročištu u jednom od četiri suđenja koja se vode protiv njega.


'Postoji nešto nevjerojatno u vezi s cijelim ovim suđenjem', rekao je Berlusconi u pauzi ročišta u postupku u kojem je optužen za podmićivanje britanskog odvjetnika Davida Millsa sa 600.000 funti za lažno svjedočenje u vezi s Berlusconievim poslovanjem.

Dodao je da optužbe nisu dokazane u više od 20 drugih slučajeva proteklih godina. 'Ako to nije karcinom demokracije onda ste s druge planete', rekao je.

Vezani članci Arsen Bauk Bauk: "Premijer Plenković treba otići. Zato smo izašli na izbore. A to što nije ništa znao o istrazi u aferi Janaf može biti jedan od razloga" Zoran Milanović ''Nasilna predvodnica kabale!'': Milanović ima uvredu i za vas, provjerite jeste li guslar, agitator ili nešto treće

>> VIDEO: Ruby je ogorčena, želi zaboraviti Berlusconija

>> Što se zapravo događalo na Berlusconijevim bunga bunga zabavama!

Talijanski premijer suočen je s još dva suđenja za korupciju i s četvrtim, ujedno najkontroverznijim, za seks s maloljetnicom i zloporabu svog položaja da bi to zataškao. (Hina)