Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novi predsjednik DS-a

Beogradski gradonačelnik: Srbiji je više nego ikada potreban jasan plan izlaska iz krize

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Donedavno vodeća srbijanska Demokratska stranka izabrala je novog predsjednika.

Beogradski gradonačelnik Dragan Đilas izabran je za predsjednika donedavno vladajuće srbijanske stranke DS-a. Dosadašnji čelnik Boris Tadić imenovan je počasnim predsjednikom. Time je okončan višemjesečni rat dviju struja unutar DS-a. Đilas je najavio sastavljanje plana za izlazak iz krize, koji će biti temelj budućeg rada Demokratske stranke. Bivše ministre, a danas zastupnike u parlamentu pozvao je da vrate mandate, jer njihov rad nije dobio prolaznu ocjenu građana.

Pročitajte i ovo Nestala djevojčica Danka ugrožavanje istrage MUP se oglasio o nestanku male Danke, uputio važan apel Domagoj Mikić i Marko Rakovac - 3 Potraga se širi Hrvatska ponudila pomoć u potrazi za malom Dankom: HGSS-ovac otkrio koji su ključni koraci

>> Tadić: Apeliram na moje kolege, na sve građane Hrvatske na suzdržanost i u ovome danu!

'Srbija se petu godinu bori s krizom i povelje, politički manifesti i možda neki zaokreti u ideologiji možda neće biti dovoljni. Srbiji je danas više nego ikada potreban jasan plan za izlazak iz krize. Ja vjerujem u odgovornost, u stručnost i rad koji donosi rezultate', kazao je Đilas.

'Ja sam sa svoje strane na prošlim sjednicama glavnog odbova jasno identificirao odgovorne za neuspjeh Demokratske stranke, pored mene samog, koga sam prvog izdvojio kao odgovornog odmah poslije izbora', kazao je Tadić.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene