Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U stravičnoj prometnoj nesreći u SAD-u šest je osoba poginulo kada se autobus zaletio u kamion, sletio s ceste i prevrnuo.


U prometnoj je nesreći šest osoba poginulo, a 15 ih je ozlijeđeno, među kojima ima i djece, javlja AP. Jedan od ozlijeđenih je i vozač autobusa.

Vezani članci Stravični prizori s mjesta nesreće kod Slavonskog Broda - 2 Dio ih je već napustio Hrvatsku: Organiziran let kući za one koji mogu putovati nakon stravične autobusne nesreće, još 15 ih je u bolnici Vozač autobusa koji je kod Slavonskog Broda sletio s ceste Vozaču autobusa mjesec dana istražnog zatvora, brani ga jedan od najpoznatijih hrvatskih odvjetnika: ''Koliko znam od njega, nikad nikome nije rekao da je zaspao''

Nesreća se dogodila rano ujutro po lokalnom vremenu u blizini Phoenixa, u američkoj saveznoj državi Arizoni, rekao je glasnogovornik odjela za javnu sigurnost Bart Graves.

U autobusu koji je prevozio 21 putnika, poginula su dva muškarca i četiri žene. 15 ozlijeđenih prevezeno je u bolnice. Uzrok nesreće još se istražuje.