Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Van Basten: Podržavam Milanovu odluku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Izbornik nizozemske nogometne reprezentacije Marco van Basten podupire odluku AC Milana da angažira Brazilca Ronalda.

Nizozemski izbornik kaže da ni on ne bi oklijevao da mu je ponuđen Ronaldo, no ipak se pita bi li ga Real prodao da Brazilac još ima nešto za ponuditi. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna I dalje anonimna mama... Cristianu Ronaldu sina rodila surogat majka Slika nije dostupna Objavio na Twitteru i Facebooku Cristiano Ronaldo postao otac!!

"Bit će zanimljivo pratiti razvoj situacije. Ne sumnjam u Ronaldovu kvalitetu, no moramo pričekati i vidjeti što se događa. Jedno je sigurno, Ronaldu treba povjerenje vodstva Milana. Treba mu poticati samopouzdanje jer nitko ne može samo tako izgubiti na kvaliteti", smatra van Basten. 

"Mislim da Carlo Ancelotti iz njega može izvući maksimum. Pomoći tom velikom igraču da povrati vrhunsku formu je izvanredan izazov za trenera", tvrdi legenda nizozemskog nogometa. 

S van Bastenom se slaže i Milanov veteran Serginho, također Brazilac. 

"Ronaldo je oduvijek bio veliki igrač i zaista je zadovoljstvo s njim surađivati. Motiviran je, želi raditi i mislim da će ga biti lijepo gledati ove sezone", rekao je Serginho koji je ponovo započeo s treninzima u prvoj momčadi nakon što se oporavio do ozljede. 

"Jako se trudi vratiti svoju najbolju formu što je prije moguće kako bi mogao dati svoj doprinos klubu", dodao je Serginho. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene