Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Robinho želi u Milan

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Realovo krilo, Brazilac Robinho, pozvao je Milan da ponovo pokuša postići dogovor s Realom oko njegova prelaska u Milano na kraju sezone.

"U siječnju me Milan želio dovesti na San Siro. Real me odlučio zadržati pa se Milan okrenuo prema Ronaldu. Ako se stvari nastave ovim tijekom, mislim da će mi biti teško ostati u Madridu. Radije bih otišao negdje drugdje i gdje bih pokušao pronaći više prostora", rekao je Robinho.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Real namjerava produžiti s Robinhom Slika nije dostupna Real od Milana traži 180 milijuna eura za Ramosa

Brazilca se povezivalo s Milanom i u ljeto 2005. kada je još igrao u brazilskom Santosu, a sada mu nije lako pod 'palicom' Fabia Capella.

"Nema povjerenja u mene. Dai ma, ne bih bio rezerva nego bih igrao u početnoj postavi. To je čista logika. Pitali su me jesam li zadovoljan i ja sam rekao da jesam jer živim u lijepoj kući u lijepom gradu. No, nisam potpuno sretan. Ni jedan igrač ne može biti sretan kada mu je dozvoljeno igrati tek nekoliko minuta u drugom poluvremenu", dodao je.

Na te je Brazilčeve izjave već reagirao njegov menadžer Wagner Ribeiro.

"Kada ga vidim, reći ću mu da nema boljeg kluba od Reala. Robinho mora nastaviti ovdje, ali treba trenera koji ima povjerenja u njega. U siječnju sam razgovarao sa sportskim direktorom Peđom Mijatovićem i rekao sam mu da Robinha želi nekoliko klubova, poput Milana i Arsenala. Mijatović mi je rekao da, ako ga žele, moraju platiti 100 milijuna funti, toliko ga smatra vrijednim", rekao je Ribeiro.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene