Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Real od Milana traži 180 milijuna eura za Ramosa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Aktualni europski prvak Milan očito je odlučio prekršiti 'dogovor o neagresiji' koji ima s Realom jer svim silama nastoje na San Siro dovesti mladog Sergija Ramosa, a iz Reala im pak poručuju da je odšteta 180 milijuna eura.

Dva su kluba navodno na Svjetskom prvenstvu klubova u Tokiju dogovorili kako neće raditi pritisak jedan na drugog ili na igrače kada se radi o transferima (povod je bio Realov pritisak na Kaku), ali čini se kako je taj dogovor brzo pao u zaborav. U Milanu Ramosa vide kao idealnu zamjenu za kapetana Paola Maldinija koji se sprema u zasluženu mirovinu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Real: Za Kaku 55 milijuna eura, Baptista i Cassano Slika nije dostupna Robinho želi u Milan

"Ako Milan želi Ramosa, moraju platiti odštetu od 180 milijuna eura. Nema drugog načina, mi nećemo pregovarati", rekao je za španjolsku Marcu izvor blizak predsjedniku Reala Ramonu Calderonu. 

Tolika suma iznenadila je vjerojatno i samog Ramosa koji nije ni približno među bolje plaćenima u madridskoj momčadi. Čak 14 igrača Reala ima veću 'plaću' od njega. 21-godišnji Španjolac je u 'Kraljevski klub' došao 2005. iz Seville za 27 milijuna eura odštete. 

Iako se još nedavno pričalo kako će Ramosu Real napokon ponuditi ugovor kakav zaslužuje - 6 milijuna eura godišnje - to se još nije dogodilo. Ako do toga ipak dođe, samo bi kapetan Raul imao veću 'plaću' od mladog Ramosa, koji bi time bio izjednačen s vratarom Ikerom Casillasom.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene