Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Rakitić: 'Želim u veći klub'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premda je u redove njemačkog bundesligaša Schalkea stigao u srpnju prošle godine, hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić želi što prije karijeru nastaviti u nekom od europskih velikana.

"Velika je čast kada te prate veliki klubovi kao što je Juventus. Nisam pregovarao niti s jednim klubom, no spreman sam na korak naprijed kako bi brže napredovao" prenosi Reuters izjavu Ivana Rakitića.

Pročitajte i ovo Screenshot Maksimir slavi Građani počeli prijavljivati potres u Zagrebu, a onda je stiglo objašnjenje koje nisu očekivali: "Nije potres..." Suđenje zbog ubojstva Tomislava Sablje - 3 Ostaju u istražnom zatvoru Redari optuženi za Sabljino ubojstvo izjasnili se da nisu krivi: Na suđenu pročitani detalji događaja iz kobne noći

Njemački mediji nagađaju kako bi Rakitić mogao napustiti Schalke jer je nezadovoljan minutažom koju mu daje trener Mirko Slomka.

"Ne znam zašto nisam igrao protiv Porta od prve minute. Trener se odlučio na zatvoreniju varijantu."

Rakitić je ove sezone upisao 22 ligaška nastupa, no samo je u tri utakmice odradio svih 90 minuta. Postigao je dva pogotka, te upisao pet asistencija i jedan žuti karton.

Prije dolaska u Gelsenkirchen, Rakitić je bio član Basela.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene