Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Noćni provod Adriana i Ronalda

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Posrnule brazilske nogometne zvijezde Adriano i Ronaldo ponovo su dospjeli na naslovne stranice listova zbog noćnih provoda.

Premda je Adriano po dolasku u Sao Paulo najavio okretanje nove stranice i povratak sportskom životu ipak je krenuo po starom. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Tema dana Kakav provod očekujete u novogodišnjoj noći? Slika nije dostupna Problemi sa zakonom Slavni komičar Randy Quaid uhićen zbog provale!

Napadača talijanskog prvaka Intera, koji je na šest mjeseci posuđen Sao Paulu, fotoreporteri su snimili u sitne noćne sate na koncertu s pivom u ruci. 

Fotografije su snimljene u jednom od noćnih klubova u
Rio de Janeiru, a u Adrianovom društvu bio je napadač Milana, Ronaldo koji se u domovini oporavlja od ozljede. Samo 24 sata ranije Adriano je na novinarskoj konferenciji izjavio kako je željan igre i kako razmišlja samo o nogometu.

- Noćni provodi su iza mene, želim se vratiti u staru formu i ponovo zaigrati za brazilsku reprezentaciju, kazao je Adriano, no očito nije izdržao kada ga je Ronaldo pozvao u 'akciju'.

Čelnici Sao Pauloa nisu željeli raditi dramu od jednog noćnog izleta svoje prve zvijezde i podržali su Adriana. 

- Ne treba raditi dramu od jednog noćnog izleta. Vjerujemo Adrianu, poručio je direktor kluba, Marco Aurelio Cunha.

Vijesti o provodu "noćnih ptica", Adriana i Ronalda nisu previše uznemirile niti vodstvo Milana. 

Zbog silnih ozljeda "Il fenomeno" je ove sezone zaigrao tek jednom za Milan i sve je jasnije kako su čelnici kluba prekrižili brazilsku zvijezdu i krenuli u potragu za njegovom zamjenom.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene