Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Mourinho preuzima Milan?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jose Mourinho, kojeg se u posljednje vrijeme sve više povezuje s poslom izbornika Engleske, prema najnovijim informacijama sprema se na odlazak u Seriju A.

Portugalac je navodno već duže vrijeme na 'meti' Milana, a sam je i ranije jasno rekao da bi radije u Italiju nego na čelo Engleske. 

Pročitajte i ovo Ilustracija čamca s migrantima Smrtonosan prijelaz Strašna tragedija u La Mancheu: Prevrnuo se čamac pun migranata, djevojčica preminula Slika nije dostupna Engleski kladioničari smatraju da je Mourinho McClarenov nasljednik

"Jose želi veliki europski klub, a ne Englesku. On smatra da je posao izbornika za starije ljude. Iz Milana mu je stigla informacija da ga žele i to je posao kakav on želi prihvatiti", rekao je jedan od njegovih bliskih suradnika. 

Ipak, spekulara se i kako bi to mogao biti trik kojim Mourinho želi natjerati Engleski nogometni savez (FA) da se požuri u odluci koga želi za nasljednika Stevea McClarena. Naime, unatoč činjenici da ga na mjestu izbornika želi javnost i mnogi igrači, među kojima i John Terry i Steven Gerrard, predsjednik FA Brian Barwick još nije kontaktirao ni Mourinha, ni njegova agenta Jorgea Mendesa. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene