Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jose Mourinho, kojeg se u posljednje vrijeme sve više povezuje s poslom izbornika Engleske, prema najnovijim informacijama sprema se na odlazak u Seriju A.


Portugalac je navodno već duže vrijeme na 'meti' Milana, a sam je i ranije jasno rekao da bi radije u Italiju nego na čelo Engleske. 

Vezani članci Turisti, ilustracija Stižu dobre vijesti: Hrvatsku uvrstili na zelenu listu, odluka stupa na snagu 19. srpnja u 4 ujutro Slika nije dostupna Mourinho definitivno odustao od mjesta engleskog izbornika

"Jose želi veliki europski klub, a ne Englesku. On smatra da je posao izbornika za starije ljude. Iz Milana mu je stigla informacija da ga žele i to je posao kakav on želi prihvatiti", rekao je jedan od njegovih bliskih suradnika. 

Ipak, spekulara se i kako bi to mogao biti trik kojim Mourinho želi natjerati Engleski nogometni savez (FA) da se požuri u odluci koga želi za nasljednika Stevea McClarena. Naime, unatoč činjenici da ga na mjestu izbornika želi javnost i mnogi igrači, među kojima i John Terry i Steven Gerrard, predsjednik FA Brian Barwick još nije kontaktirao ni Mourinha, ni njegova agenta Jorgea Mendesa.