Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Još je malo ostalo do kraja godine - danas je najbolje sportaše proglašavao Večernji list, a cijeloj akciji radovali su se i mali pacijenti zagrebačke Klinike za dječje bolesti u Klaićevoj.


Luka Modrić najbolji je nogometaš, Marko Popović košarkaš, a Ratko Rudić je sportski stručnjak godine u tradicionalnom Večernjakovom izboru. 

Vezani članci Hitna pomoć, ilustracija Zbog alkohola dvoje maloljetnika završilo u bolnici, jedan popio čak litru votke? Liječnici (Foto: Dnevnik.hr) Pacijentima nije svejedno: U Klaićevoj odgođene operacije do početka veljače - jer nema tko operirati

Za razliku od uobičajenih glamuroznih priredbi, ovaj je događaj upriličen u dječjoj Klaićevoj bolnici u Zagrebu. 

Dobitnicima su nagrade uručivali mali pacijenti, a klinika je dobila ček na 20 tisuća kuna za obnovu dotrajalih prostorija na drugom katu. 

Uz trojicu spomenutih, nagradu za najboljeg mladog nogometaša dobio je Nikola Kalinić, a nagradu Hrabro srce Ivan Klasnić, o čijem povratku nakon bolesti priča cijeli svijet. 

Sportsko dostignuće godine svjetsko je zlato Blanke Vlašić, a Marija Iveković i Slaven Hudina najbolji su sportaši s invaliditetom.