Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Hrvoje Čale u Trabzonsporu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nastavlja se rasprodaja u Dinamu. Premda su čelnici kluba ponovo najavili gradnju jakog europskog Dinama, "modri" su ostali bez još jednog igrača iz prve momčadi. Hrvoje Čale će karijeru nastaviti u redovima turskog prvoligaša Trabzonspora.

Turci su već neko vrijeme pratili lijevog bočnog hrvatskog prvaka, a danas je u Zagreb doputovala najjača delegacija Trabzonspora, predvođena predsjednikom Sadrijem Senerom. Nakon što je potpisao četverogodišnji ugovor, Hrvoje je izrazio zadovoljstvo i zahvalio se matičnom klubu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nova kolumna Hrvoja Šalkovića U Goi su se sudarili Indija i zapad Slika nije dostupna Nova kolumna Hrvoja Šalkovića Oni nemaju pametnijeg posla ...

"Zahvaljujem se Dinamu koji me stvorio i afirmirao kao igrača. Veliko hvala publici na podršci, a sada je vrijeme da krenem prema novim izazovima. Nadam se da će nam se putevi ponovno sresti jer Maksimir je moj nogometni dom," kazao je Čale na internetskoj stranici zagrebačkog kluba. Čale je tako postao drugi hrvatski nogometaš koji će odjenuti dres jednog od najpoznatijih turskih klubova. Prije njega za Trabzonspor je igrao Davor Vugrinec.


Čale je postao i četvrti igrač koji je ove godine napustio svlačionicu Dinama. Prije njega otišli su Luka Modrić u Tottenham, Nikola Pokrivač u Monaco, te Gordon Schildenfeld u Bešiktaš. Kada njima pridodamo i Eduarda da Silvu, te Vedrana Ćorluku dolazimo do brojke od šestorice sjajnih igrača koji su u zadnjih 12 mjeseci napustili klub. Na izlaznim vratima je Ognjen Vukojević, a sve je jasnije kako će klub napustiti i njemački vratar Georg Koch.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene