Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Engleski novinari očekuju velike rasističke ispade prema njihovim igračima, pa se na konferenciji povodom utakmice više pričalo o rasizmu i atmosferi na stadionu, nego o taktici i utakmici.


Pod iznimno jakim mjerama osiguranja, engleska nogometna reprezentacija u utorak je stigla u Zagreb.

Vezani članci Injekcija i cijepljenje, ilustracija (Foto: Getty Images) Cijepiti se ili ne biti: I William Shakespeare cijepljen protiv korone, uslijedila lavina duhovitih komentara Početak drugog lockdowna u Londonu Engleska bilježi sjajne rezultate nakon uvođenja drugog lockdowna: ''Zahvaljujući ljudima virus je pod kontrolom''

U zračnoj luci prošli su kroz sporedni ulaz i tako izbjegli brojne novinare.

U 16 sati održali su konferenciju za novinare koju je izravno prenosio SKY News.

McClaren je izjavio kako će ovo biti teška utakmica, jer Hrvati su vrlo ponosna reprezentacija koja nikada nije izgubila kvalifikacijsku utakmicu na domaćem terenu!

Englezi idu na pobjedu - poručuje McClaren. Večeras, u 19 sati imaju prvi trening na maksimirskom stadionu.

Stižu i engleski navijači

U zagrebačkoj zračnoj luci za srijedu je najavljen dolazak 7 čarter letova. Brojni Englezi su već stigli u Zagreb i u središtu grada u Tkalčićevoj ulici zakupili su 5 kafića.

Uoči susreta s Engleskom, UEFA je najozbiljnije zaprijetila hrvatskim navijačima da će u slučaju ponovljenih izgreda Hrvatska pretrpjeti teške kazne.