Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Česi odradili zadnju provjeru u susretu protiv Škota

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatsku nogometnu reprezentaciju večeras u Budimpešti očekuje posljednja provjera uoči nastupa na Euru, susret protiv Mađara. A posljednje provjere za Euro odrađuju i ostale europske momčadi. Izdvojili smo susret Češke i Škotske.

Mogući suparnik hrvatske nogometne repreznetacije u četvrtfinalu repreznetacija Češke odradila je posljednju provjeru uoči Eura u susretu protiv Škota. 

Pročitajte i ovo Screenshot Maksimir slavi Građani počeli prijavljivati potres u Zagrebu, a onda je stiglo objašnjenje koje nisu očekivali: "Nije potres..." Dva eura, Ilustracija Vrijednost im raste Imate kovanicu od dva eura? Dobro je pogledajte, možda držite kolekcionarski primjerak

Suhoparno prvo poluvrijeme nije dalo naslututiti golijadu u drugom. Kako je Karel Bruckner motivirao svoje igrače u svlačionici ne znamo, ali je rezultat bio sjajan. V

eć nakon 15 minuta drugog poluvremena krasnom akcijom Česi zabijaju svoj prvi gol. 

Utrčavanje Libora Sionka na ubačaj Zdeneka Pospecha i rezulat je 1:0 za Češku. Pritisak se nastavlja, u 84. minuti lijepim pogotkom Kadlec povisuje na 2:0. Već u idućoj minuti Škoti smanjuju preko Davida Clarksona. 

Ipak, da ne bude neizvjesnosti oko sjajne pobjede, u 90. minuti Sionko minijaturom stavlja točku na i u češkoj pobjedi i konačni rezultat je 3:1. 

Dodajmo na kraju kako je prvi protvinik hrvatske repreznetacije na Euru , Austije, sinoć u Gracu sa visokih 5:1 svladala slabašnu Maltu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene