Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Buffon: Kad me moj klub trebao, ostao sam!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vratar Juventusa Gigi Buffon priznaje da gotovo uopće nije razmišljao treba li ostati u Juventusu kada je klub 'pao' u drugu ligu i da bi najradije još ostao u Torinu. Slično razmišlja i David Trezeguet.

"Ostati ovdje bila je spontana odluka. Nitko to od mene nije tražio, ali ja sam svejedno ostao. Shvatio sam da me moj klub treba u jednom vrlo teškom trenutku", rekao je prema nekima najbolji vratar svijeta obraćajući se grupi studenata na Sveučilištu u Torinu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Buffon najmanje dva mjeseca out Slika nije dostupna Juve ostao bez Trezegueta!

"Pružio sam ruku u pomoć ljudima koji su me uvijek voljeli, iako je logično da moja ambicija nije bila igrati u Seriji B", rekao je Buffon kojega već neko vrijeme povezuju s transferom u Milan ili Inter na kraju sezone.

"Još ne znam što će se dogoditi, ali ja u biti, ne želim otići. Imam izvrsne odnose s klubom i upravo traju razgovari o opcijama u budućnosti", iskren je Buffon.

A čini se kako se i David Trezeguet odlučio obvezati voljenom Juventusu. Francuzovo strastveno slavlje nakon postignutog pogotka u Piacenzi prošli tjedan, promatrače je dovelo do zaključka da je i on odlučio ostati. Iako za odluku još ima vremena, navodno je svom ocu i menadžeru rekao da mu prestane tražiti drugi klub.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene