Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Begiristain: Rijkaard, Ronaldinho i Eto'o ne idu nikuda

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Barcelonin sportski direktor Txiki Begiristain objavio je da je sretan zbog Rijkaardove odluke da ostane u klubu, a opovrgnuo je i medijske napise da je Barca primorana na prodaju Eto'a ili Ronaldinha zbog međusobnih 'trzavica'.

Txiki Begiristain je sretan što je Frank Rijkaard odlučio izaći u javnost i objavio svoju odanost klubu. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Rasulo u Barceloni, Ronadinho predebeo? Slika nije dostupna Ili Eto'o ili Ronaldinho

"Frank je dva dana 'potrošio' da bi objasnio što želi i što je odlučio. Kako je on inače dosta povučena osoba i ne voli biti u centru pažnje i govoriti stvari poput 'Ne brinite, ostat ću', tim više cijenimo što je to ipak učinio", rekao je sportski direktor Barce. 

"Što se tiče kluba, mi smo sretni što ga imamo i u planu nam je zadržati ga i duće sezone. Sretan sam što nastavljamo suradnju jer je veliki profesionalac i ima velike ambicije za Barcelonu", dodao je Begiristain.  

"A što se tiče Eto'a i Ronaldinha, tu mena problema. Oni su porazgovarali, a i ja sam razgovarao s njima i sve je riješeno. Kada se Samuel vrati u igru, ponovno će davati golove za Barcelonu", odlučan je Txiki. 

I predsjednik Barcelone Joan Laporta izjavio je da želi da obojica igrača do kraja karijere igraju na Nou Campu.

"Ima ljudi koji žele imati koristi od priča da jednog od njih moramo prodati. No, sve se brzo riješilo. Moram zahvaliti Carlesu Puyolu, Txikiju Begristainu i Franku Rijkaardu koji su sve riješili u 24 sata", rekao je Laporta.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene