Obavijesti Video Pretražite Navigacija

All-Star: Gerald Green najbolji u zakucavanju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na košarkaškom All-Star vikendu u Las Vegasu u zakucavanju je pobijedio Gerald Green iz Boston Celticsa, a najbolji tricaš je Jason Kapono iz Miami Heata. Pogledajte video snimku....

21-godišnji Gerald Green iz Boston Celticsa je zakucavanjem zatvorenih očiju i skokom preko velike škrinje osvojio najviše glasova žirija u kojem su sjedili Michael Jordan, Julius Erving, Dominique Wilkins, Kobe Bryant i Vince Carter.  

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Za All-Star utakmicu izabrani Garnett, James i Bryant, Parker otpao Slika nije dostupna NBA: Garnettu najviše glasova za All-Star

"Uvijek sam se želio natjecati u zakucavanju, ali nikada nisam ni sanjao da ću i pobijediti. Znao sam da neće biti lako jer je konkurencija vrlo jaka. Zato sam pokušao nešto što nikada ranije nisam i nadao se da ću na kreativnost dobiti bodove", rekao je Green, koji je još prije dvije godine bio srednjoškolac u Texasu. 

Titulu najboljeg tricaša ponio je Jason Kapono iz Miami Heata, koji je u odlučujućem krugu bio bolji od favoriziranih Gilberta Arenasa i Dirka Nowitzkog.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene