Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odgovorio Plenkoviću

Milanović oštro o Kolindi Grabar-Kitarović: ''Ona je nepredvidiva, a njezino ponašanje eratično, čudno''

Predsjednički kandidat Zoran Milanović u Osijeku je poručio da će drugi krug izbora predsjedničkih izbora biti napet do samog kraja. Komentirao je i svoju protukandidatkinju Kolindu Grabar-Kitarović rekavši da je nepredvidiva, a njezino ponašanje čudno.

Kandidat na predsjedničkim izborima Zoran Milanović u Osijeku je kazao da će utrka za Pantovčak u drugom krugu ''biti tijesna i napeta do samoga kraja i lošu vlast nažalost nekad biraju dobri ljudi koji ne izađu".

Pročitajte i ovo Zoran Milanović - 2 Neće biti mandatar Nakon što je od njega odustao i SDP, što je preostalo Milanoviću? "Operacija nije uspjela, ali..." Andrej Plenković, Zoran Milanović - 2 Na svečanom dočeku Rafalea FOTO/VIDEO "Nisam ga vidio": Pogledajte kako je izgledao prvi susret Plenkovića i Milanovića nakon izbora

"Sada igram u protivničkom šesnaestercu, ali to ne garantira da ću zabiti gol do kraja. Nisam rođen u HDZ-u, ja sam svoj put u politici morao graditi drugačije", rekao je.

Osvrnuo se i na priključivanje Milijana Brkića izbornom stožeru aktualne predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović. Milanović kaže da to kod njega ne stvara paniku. Za protukandidatkinju je kazao da je ''nepredvidiva, njeno ponašanje je eratično, čudno, da ostanem na tome".

Odgovorio Plenkoviću

Milanović je odgovorio i premijeru Andreju Plenkoviću koji je rekao da je Milanović tijekom svog mandata kao premijer zadužio Hrvatsku. "Moja Vlada je Hrvatsku spasila od dužničke propasti. To je jedina istina. Moja Vlada je naslijedila ogroman dug kojega je naslijedila od Vlade u kojoj su bili Plenković i Grabar-Kitarović. Moja Vlada je zemlju preuzela u najgoroj fianancijskoj krizi s ogromnim kamatama, s javnim dugom od preko 65 posto'', poručio je.

Milanović kaže da anketama baš i ne vjeruje i pozvao građane da se i oni ne povedu za anketama. ''Trebat ću svaki glas, svaki komadić vjere i povjerenja. A onda vjerujem da je pobjeda realna i dostižna", zaključio je predsjednički kandidat.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene