Obavijesti Video Pretražite Navigacija
''Ja bih bio sretan''

Hoće li Milanović vratiti Titovu bistu na Pantovčak? ''Nije smetala Tuđmanu, Mesiću ni Josipoviću...''

Predsjednik Saborskog kluba SDP-a Arsen Bauk u izbornoj emisiji Nove TV odgovorio je na pitanje očekuje li da novi predsjednik države Zoran Milanović na Pantovčak vrati Titovu bistu. Nju je 2015. godine s Pantovčaka maknula Kolinda Grabar-Kitarović.

Titovu bistu Kolinda Grabar-Kitarović maknula je s Pantovčaka na početku svog predsjedničkog mandata. Predsjednik Saborskog kluba SDP-a Arsen Bauk u sinoćnjoj specijalnoj izbornoj emisiji Nove TV otkrio je hoće li novi predsjednik države Zoran Milanović bistu vratiti na Pantovčak.

Pročitajte i ovo Hrvoje Krešić i voditelji Dnevnika Nove TV ANALIZA HRVOJA KREŠIĆA Nelagoda, suzdržanost i formalnost na Pantovčaku! Tvrda kohabitacija se nastavlja: "Sumnjam da će Milanović odustati od borbe" Andrej Plenković i Zoran Milanović Vruća atomosfera Neugodan susret dva politička oponenta na Pantovčaku: Plenković predao potpise, Milanović ispalio bizaran komentar

''Nije smetala predsjedniku Tuđmanu, predsjedniku Mesiću i predsjedniku Josipoviću, ne bi trebala ni predsjedniku Milanoviću", odgovorio je Bauk. Dodao je da bi on bio sretan da se bista vrati.

''A to što očekujem… Nije baš red predsjedniku sat vremena nakon što je izabran javno govoriti očekivanja. Ja samo mogu reći što bih ja bio sretan'', zaključio je Arsen Bauk.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene