Predsjednik Saborskog kluba SDP-a Arsen Bauk u izbornoj emisiji Nove TV odgovorio je na pitanje očekuje li da novi predsjednik države Zoran Milanović na Pantovčak vrati Titovu bistu. Nju je 2015. godine s Pantovčaka maknula Kolinda Grabar-Kitarović.


Titovu bistu Kolinda Grabar-Kitarović maknula je s Pantovčaka na početku svog predsjedničkog mandata. Predsjednik Saborskog kluba SDP-a Arsen Bauk u sinoćnjoj specijalnoj izbornoj emisiji Nove TV otkrio je hoće li novi predsjednik države Zoran Milanović bistu vratiti na Pantovčak.

Vezani članci Reakcije Sinjana nakon pobjede Zorana Milanovića - 5 Sinj o pobjedi Milanovića: "Konačno Hrvatska ima dalmatinskog Vlaja za predsjednika!" Što kažu građani o pobjedi Zorana Milanovića - 2 Dojmovi građana nakon predsjedničkih izbora: "Očekujem bilo što. S druge strane, ne očekujem ništa konkretno"

''Nije smetala predsjedniku Tuđmanu, predsjedniku Mesiću i predsjedniku Josipoviću, ne bi trebala ni predsjedniku Milanoviću", odgovorio je Bauk. Dodao je da bi on bio sretan da se bista vrati.

''A to što očekujem… Nije baš red predsjedniku sat vremena nakon što je izabran javno govoriti očekivanja. Ja samo mogu reći što bih ja bio sretan'', zaključio je Arsen Bauk.