Obavijesti Video Pretražite Navigacija
prije ili nakon udaranja po prstima?

Škoro razočaran rezultatom u anketama pa se dosjetio kako to riješiti: "Uzalud vam trud svirači, ukinut ćemo ankete prije izbora"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Miroslav Škoro, čelnik Domovinskog pokreta, nezadovoljan je predizbornim anketama, pa je na Facebooku najavio da će, ako dođe na vlast, njih jednostavno - ukinuti.

"Kada Domovinski pokret preuzme vlast i bude odlučivao, ukinut ćemo ankete 60 dana pred izbore. Uzalud vam trud svirači. Ništa više neće biti isto" poručio je Škoro.

Pročitajte i ovo Stipo Mlinarić Ćipe postizborna dodvoravanja Istina je još gora: Mlinarić tvrdi da Plenkovića nikad nije nazvao lopovom, ali demantira ga vlastiti video Ivan Penava "nismo trgovci foteljama" Oglasio se Domovinski pokret: "Točno je da nas zovu sa svih strana..."

U objavi kaže da najnovije ankete njegovom Domovinskom pokretu daju 11,1 posto podrške uz komentar "sve je isto k'o i lani". 

"Ponavlja se isti scenarij iz kuhinje duopola HDZ-a i SDP-a. U kampanji za predsjednika RH, Milanoviću i Grabar-Kitarović davali su od 24 do preko 30 posto, ovisno o agenciji. Meni su davali oko 16,7 posto, dok je primjerice Mislav Kolakušić u jednom trenutku bio skočio na čak 14 posto!

U konačnici, rezultat je izgledao: Milanović 29,55 posto, Grabar-Kitarović 26,56 posto, Škoro 24,45 posto, Kolakušić 5,87 posto. Sada, umjesto Kolakušiću, gledamo kako rejting naglo raste Mostu", kaže Škoro.

Dodaje da mu je također drago što u Slavoniji "neki kažu da imamo 23, neki 16, a neki 9 posto", kaže Škoro, uz komentar: "vjerodostojno".

Ukidanje anketa vjerojatno neće biti prvi Škorin potez, ukoliko pobijedi na izborima. Nedavno je, naime, najavio da će, kad dođe na vlast, dobiti po prstima oni koji su mu njima mahali.

"Mogu mahati kojim god hoće prstima, to govori o njihovom karakteru, ali ono što je sigurno - kad mi dođemo na vlast dobit će po tim prstima", rekao je nedavno Škoro nakon što su mu brojne žene iz javnog života srednjim prstom pokazale što misle o njegovoj izjavi da bi se silovana žena trebala posavjetovati s obitelji oko pobačaja.

Škoro je kasnije tvrdio da je udaranjem po prstima mislio na one koji kradu.  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene