Miroslav Škoro komentirao je sliku bivše predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović na kojoj mu je pokazala srednji prst. Škoro je pritom rekao da "mogu mahati kojim god hoće prstima", ali da "kada mi dođemo na vlast, dobit će po tim prstima".


Škoro je, odgovarajući na pitanje novinara, u Slavonskom Brodu ponovno komentirao sliku i poruku koju mu je uputila Grabar-Kitarović.

Vezani članci Domovinski pokret u Kninu položio vijence - 1 Škoro položio vijence u Kninu pa poručio: ''Nema razloga za pomirenje" Miroslav Škoro Domovinski pokret neće biti dio službenog protokola u Kninu: "Nećemo sudjelovati u samopromociji hrvatsko-srpske trgovačke koalicije"

Rekao je da se SDP i HDZ "boje da će doći neovisni ljudi na vlast" te dodao: "Mogu mahati kojim god hoće prstima, to govori o njihovom karakteru. Ali, ono što je sigurno: Kad mi dođemo na vlast, dobit će po tim prstima."

Također je rekao da HDZ-a i SDP-a žele ideologizirati cijelu kampanju: "To je razina na kojoj oni komuniciraju. To je ispod razine na kojoj ja komuniciram i idemo razgovarati o temema koje su važne", rekao je Škoro.

Škoro je tijekom konferencije za medije rekao i da mu ova tema neće naštetiti u kampanji jer je "sada svima sve jasno" te da se nema razloga pravdati jer se na snimci može vidjeti što je on uistinu rekao.

Dodao je da je ponosan na činjenicu da Domovinski pokret ima mnogo žena na listama te da u "samo jednoj" izbornoj jedinici nije zadovoljena propisana kvota.