Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pregovori bez problema

Ne skida osmijeh s lica: Plenković i danas odlično raspoložen, pogledajte kako je pozdravio Bagu s prozora Banskih dvora

Andrej Plenković
Andrej Plenković Foto: Dnevnik.hr/DNEVNIK.hr
Andrej Plenković ne skida osmijeh s lica nakon uvjerljive pobjede na parlamentarnim izborima.

Novom/starom premijeru Andreju Plenkoviću osmijeh ne silazi s lica. Na parlamentarnim izborima HDZ je odnio premoćnu pobjedu, a sastavljanje Vlade prolazi bez ikakvih problema.

Pročitajte i ovo Ivan Penava, Andrej Plenković Bivši stranački kolege Hoće li Plenković Penavi opet postati najbolji premijer? Od slugana preko mafije do pokojne babe Andrej Plenković u stožeru HDZ-a Objava nakon rezultata Oglasio se Plenković: "Uskoro ćete saznati s kim ćemo imati većinu"

Dok je jučer na dolasku u Vladu kroz prozor automobila pozdravio reporterku Dnevnika Nove TV, večeras je kroz prozor Banskih dvora, ponovno s osmijehom od uha do uha, pokazao palac gore Mislavu Bagi uoči njegovog razgovora s Radimirom Čačićem u Dnevniku Nove TV. 

Mislav Bago na Markovu je trgu bio i tijekom izborne noći gdje je sa svojim gostima Vesnom Pusić i Darkom Milinovićem vodio najgledaniji izborni program

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene