Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jutro nakon pobjede

Osmijeh od uha do uha: Plenković nije mogao sakriti oduševljenje, pogledajte kako je jutros stigao u Vladu

Šef HDZ-a jutros nije krio zadovoljstvo nakon sinoćnje premoćne pobjede na izborima.

Nakon sinoćnje pobjede na parlamentarnim izborima, Andrej Plenković jutros je dobro raspoložen stigao u Vladu, gdje se od 11 sati održava sastanak sa Stožerom civilne zaštite.

Pročitajte i ovo Milorad Pupovac Pregovori i razgovori Pupovac: "O tome tko će biti dio Vlade, a tko ne, što se nas tiče, odlučujemo mi – SDSS" Dario Hrebak, Predrag Štromar, Veselko Gabričević Utrka s vremenom Stari partneri nisu iznevjerili Plenkovića: "Dao nam je garancije. DP se ne može zaobići"

Zaustavio je automobil, otvorio prozor, mahnuo reporterki Dnevnika Nove TV te je upitao "Je l' taman?" nakon što je sinoć u govoru najavio kako danas u 9 sati nastavljaju s radom. 

Podsjetimo, predsjednik HDZ-a Andrej Plenković u obraćanju u izbornome stožeru nakon pobjede na parlamentarnim izborima sinoć je poručio je kako je riječ o velikoj pobjedi i potpori birača te ogromnoj obvezi o kojoj će voditi računa svakoga dana mandata u rješavanju izazova koji su pred Hrvatskom.

"Ovaka potpora većine hrvatskih birača za nas je ogromna obveza i svakog dana iduće četiri godine o njoj ćemo voditi računa. Vodit ćemo računa jer Hrvatska treba rješenja za gospodarstvo, javno-zdravstvene izazove, za jačanje demokracije, jačanje institucija, jačanje ljudskih prava, manjinskih prava", rekao je Plenković u obraćanju oduševljenim HDZ-ovcima.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene