Šef HDZ-a jutros nije krio zadovoljstvo nakon sinoćnje premoćne pobjede na izborima.


Nakon sinoćnje pobjede na parlamentarnim izborima, Andrej Plenković jutros je dobro raspoložen stigao u Vladu, gdje se od 11 sati održava sastanak sa Stožerom civilne zaštite.

Vezani članci Andrej Plenković u Dubrovniku ''Nije vrijeme za eksperimente i šarlatane, nego za igru na sigurno'': Pogledajte kako je Plenković nazvao Ružu Tomašić Andrej Plenković Plenković ima poruku za Škoru: "Neprirodno je da šef najveće stranke i parlamentarne većine nije na čelu Vlade"

Zaustavio je automobil, otvorio prozor, mahnuo reporterki Dnevnika Nove TV te je upitao "Je l' taman?" nakon što je sinoć u govoru najavio kako danas u 9 sati nastavljaju s radom. 

Podsjetimo, predsjednik HDZ-a Andrej Plenković u obraćanju u izbornome stožeru nakon pobjede na parlamentarnim izborima sinoć je poručio je kako je riječ o velikoj pobjedi i potpori birača te ogromnoj obvezi o kojoj će voditi računa svakoga dana mandata u rješavanju izazova koji su pred Hrvatskom.

"Ovaka potpora većine hrvatskih birača za nas je ogromna obveza i svakog dana iduće četiri godine o njoj ćemo voditi računa. Vodit ćemo računa jer Hrvatska treba rješenja za gospodarstvo, javno-zdravstvene izazove, za jačanje demokracije, jačanje institucija, jačanje ljudskih prava, manjinskih prava", rekao je Plenković u obraćanju oduševljenim HDZ-ovcima.