Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sve za glasove birača

Vesna Pusić posvojila šišmiša, a Jadranka Kosor glumila drvo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prekrasan dan iskoristili su i političari za kampanju. Kako privući biračko tijelo kada znate da rezanje vrpci nikoga više ne impresionira, a predizbornim obećanjima malo tko vjeruje?

Hodate po šumama, tržnicama, vrtićima... kandidati za lokalne izbore ove su nedjelje pokazali da su za političku promociju spremni napraviti sve - pa čak i - posvojiti šišmiša!

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Beograd: Uhićen Stanko Subotić Slika nije dostupna Optužnica protiv 'duhanske mafije'

Šišmišica Matilda od sada ima posvojiteljicu. Pod krila HNS-a ispred spilje Veternica uzela ju je Vesna Pusić. Za 150 kuna dobila je majicu i iskaznicu. Šišmiš Vesnu Pusić ne inspirira na krvopije, nego na heroje koje spašavaju grad. No ne bi ona bila Batman. 'Valjada bi bila Batwoman', kaže Vesna.

A dok je HNS-ova garda osvajala zagrebačku Medvednicu, HDZ-ov odred na čelu s Jasenom Mesićem bodove je skupljao na zagrebačkom Britancu. Unatoč svim rukovanjima, prezime kandidata za gradonačelnika još uvijek zbunjuje birače.

Zato se za dojam HDZ-a mora brinuti potpredsjednica Vlade. Šest dana prije izbora, Jadranka Kosor u dječjem selu Lekenik glumi u predstavi. Tekst za ulogu nije morala učiti jer glumi drvo!

Aktualni gradonačelnik nije se prerušio u stablo, no do danas se u kampanji svojski uznojio. Na jučerašnjem polumaratonu nije se dovoljno umorio, pa je danas otrčao - još jedan.

Predizborna kampanja trajat će još pet dana. Tko zna čega će se sve kandidati još dosjetiti. Najdalje je zasada otišao Josip Kregar - s videoigricom u kojoj pobjedu nosi - ubijanje Bandića! 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene