Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Plinio Cuccurin na dva kotača

Kandidat za župana potporu skuplja krstareći Istrom na biciklu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Donedavni član uprave rovinjskog Adrisa Plinio Cuccurin visoku poziciju u duhanskoj industriji je odlučio zamijeniti političkom karijerom. U bitku sa svojim ljutim političkim protivnikom Ivanom Jakovčićem krenuo je biciklom.

Još od Valentinova svakog vikenda na biciklu razgovara sa svojim potencijalnim biračima.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Suradnja dvaju regija Savez: Glavna smo alternativa IDS-u i SDP-u Slika nije dostupna Stabilna financijska situacija Jurčić: Podravka nakon mnogo godina posluje s dobiti

'Bicikl je upravo sredstvo kojim se kroz jednu razonodu može proći kroz poluotok i vidjeti mjesta na kojima, to se usudim reći, nisam ni ja bio', rekao nam je Cuccurin.

Plinio vjeruje u pobjedu, ali je oprezan s rezultatima izbora. 'Ja vjerujem da će rezultat izbora biti takav da ću ja pobijediti i u tom slučaju će ostati zamrznut moj mandat u upravi Adrisa'.

Električnim biciklom od Istre do Dubrovnika

Iako je njegova stranka na suparničkoj strani u Istri, SDP-ov Ljubo Jurčić se priključio Cuccurinovoj biciklističkoj povorci.

'Glas za zelenu Istru. Ja sam u Istri stalno, tu sam doma. Nisam se na biciklu vozio već godinu dana, ali evo danas se već vozim', kaže Jurčić

Dok dinamični duo na biciklu obilazi Istru, stanovnici povorku uglavnom promatraju iz kafića i svojih stanova. Ladonjina sportsko politička lista neće se ograničiti samo na Istru. Ladonjin aktivist Žan Brkljača ovih dana će krenuti na putovanje biciklom od Istre do Dubrovnika električnim biciklom. Takvu akciju će voditi kako bi skrenuli pažnju na ovo prometalo i na Ladonju koji bi se mogao proširiti na cijelu Hrvatsku.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene