Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sučeljavanje za Zagreb

VIDEO Jedan je kandidat otkrio da je htio biti detektiv, drugi avanturist, a dvoje ih je sve nasmijalo svojom željom

Tomislav Tomašević (Možemo!), Davor Filipović (HDZ), Joško Klisović (SDP), Vesna Škare Ožbolt (nezavisna kandidatkinja), Jelena Pavičić Vukičević (Milan Bandić 365) i Miroslav Škoro (Domovinski pokret) sučelili su danas svoje stavove pred Mislavom Bagom na portalu DNEVNIK.hr.

Nakon žestoke rasprave i brojnih upadica koje je u pojedinim trenucima bilo teško zaustaviti kandidate za čelno mjesto grada Zagreba Mislav Bago upitao je što su kao djeca maštali da će biti jednog dana.

Davor Filipović rekao je da je kao dijete igrao košarku i da je priželjkivao profesionalno se baviti tim sportom. I sudjelovati u natjecanjima neke velike lige, poput NBA-a. Ostale je pomalo iznenadio Joško Klisović, koji je rekao da je želio biti detektiv, a od Tomislava Tomaševića možda nekako i očekivano stiže odgovor kako je želio biti avanturist.

Pročitajte i ovo Sučeljavanje kandidata za gradonačelnika Splita - 2 Bitka za Split ŽESTOKO SUČELJAVANJE Kerum replicirao samome sebi: "Dobio sam nagradu za govornika. Doveo sam Ultru u Split, mene poštiva cijeli svijet"

Sve su ostale kandidate nasmijali Vesna Škare Ožbolt, koja je rekla kako je oduvijek htjela biti gradonačelnica, a Miroslav Škoro je nakon malo poezije sve nasmijao rekavši da je tada želio biti ministrant te da mu je to i uspjelo.

Trenutačna obnašateljica dužnosti Jelena Pavičić Vukičević željela je kao mala, kaže, biti učiteljica. ''Ponosna sam na svoju struku'', rekla je.

Na kraju sučeljavanja Mislav Bago istaknuo je kako dva najbolja kandidata, tj. ona koja ulaze u drugi krug poziva na sučeljavanje nakon prvog kruga, a kako su kandidati reagirali na taj poziv, pogledajte u videu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene