Obavijesti Video Pretražite Navigacija
borba za glasače

Gle, (za) plakat! Mihanović o neobičnom predizbornom plakatu u Splitu: "Mi držimo do naših svetinja i vrijednosti, a njima ništa nije sveto"

Vice Mihanović
Vice Mihanović DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Vice Mihanović Vice Mihanović Foto: DNEVNIK.hr +0 Vice Mihanović Galerija 1/2 >>
Vice Mihanović bori se za naklonost birača neobičnim plakatom. Danas ga je dodatno objasnio na Facebooku.

Vice Mihanović bori se za naklonost birača neobičnim plakatom. S jedne strane plakata nalazi se grb grada Splita, a s druge logo aktivističke nagrade istraživačkim novinarima "Zlatni ku*ac".

Pročitajte i ovo Davor Božinović, potpredsjednik Vlade i ministar unutarnjih poslova - 2 Razgovori i pregovori Božinović za Dnevnik Nove TV: "Sastavit ćemo vrlo brzo Vladu" Andrej Plenković i Peđa Grbin Rijeke pravde slavile u dvije HDZ nije pobijedio u samo dvije izborne jedinice, pogledajte u kojima je izgubio

Pomalo šokantan plakat osvanuo je jučer u Splitu i iznenadio građane.

HDZ-ov kandidat za splitskog gradonačelnika dodatno je objasnio na Facebooku što plakat predstavlja. 

"Ovaj plakat predstavlja sve ono što mi jesmo, a oni nisu. Mi držimo do naših svetinja i vrijednosti, a njima ništa nije sveto. Desna ruka Ivice Puljka Bojan Ivošević za svoj zaštitni znak odabrao je najvulgarniji simbol, izrugujući se sa zvonikom sv. Duje, a Ivica Puljak nikada se od toga nije ogradio, a kamoli to osudio.

U ovoj kampanji sve su učinili da to prikriju, čak su Ivoševiću kupili odijelo i kravatu da izgleda pristojnije. I zato smo napravili ovakav plakat, da svi znaju s kim imamo posla. Na lijevoj strani plakata je naš grb, grb grada Splita, a na desnoj strani je njihovo ruglo.

Mi se svoga grba i svojih vrijednosti ne stidimo, a neka oni kažu stide li se svoga grba i svojih vrijednosti", poručuje Mihanović .

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene