Vice Mihanović bori se za naklonost birača neobičnim plakatom. Danas ga je dodatno objasnio na Facebooku.

Galerija


Vice Mihanović bori se za naklonost birača neobičnim plakatom. S jedne strane plakata nalazi se grb grada Splita, a s druge logo aktivističke nagrade istraživačkim novinarima "Zlatni ku*ac".

Vezani članci Davor Filipović HDZ-ovci zaratili na Facebooku. Filipović čestitao stranačkom kolegi na pobjedi pa ga prozvao zbog kritika Damir ili Davor? - 3 Nećete vjerovati tko je prvi pogrešno napisao ime HDZ-ova kandidata za gradonačelnika Zagreba

Pomalo šokantan plakat osvanuo je jučer u Splitu i iznenadio građane.

HDZ-ov kandidat za splitskog gradonačelnika dodatno je objasnio na Facebooku što plakat predstavlja. 

"Ovaj plakat predstavlja sve ono što mi jesmo, a oni nisu. Mi držimo do naših svetinja i vrijednosti, a njima ništa nije sveto. Desna ruka Ivice Puljka Bojan Ivošević za svoj zaštitni znak odabrao je najvulgarniji simbol, izrugujući se sa zvonikom sv. Duje, a Ivica Puljak nikada se od toga nije ogradio, a kamoli to osudio.

U ovoj kampanji sve su učinili da to prikriju, čak su Ivoševiću kupili odijelo i kravatu da izgleda pristojnije. I zato smo napravili ovakav plakat, da svi znaju s kim imamo posla. Na lijevoj strani plakata je naš grb, grb grada Splita, a na desnoj strani je njihovo ruglo.

Mi se svoga grba i svojih vrijednosti ne stidimo, a neka oni kažu stide li se svoga grba i svojih vrijednosti", poručuje Mihanović .