Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ŠETALA GRADOM

Karlovčanka koja je zaražena šetala gradom kazneno će odgovarati

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog širenja i prenošenja zarazne bolesti COVID-19 kazneno će odgovarati 43-godišnja Karlovčanka koja je prije mjesec dana prekršila mjeru kućnog liječenja, priopćila je u četvrtak karlovačka Policijska uprava.

Karlovačka policija primila je dojavu građana da COVID-pozitivna osoba krši mjeru liječenja u kući, te je kriminalističkim istraživanjem utvrđeno da je 43-godišnjakinji pozitivnoj na COVID-19 bila određena mjera liječenja u kući, na adresi prebivališta, ali da je ona 3. studenoga u poslijepodnevnim satima izašla iz kuće.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Kršenje mjera izolacije Gdje im je pamet? Pozitivan došao na očevid prometne nesreće kod Zagreba, Rabljanka s koronom otišla u dućan

Pročitajte i ovo Koronavirus - Ljudi na prvoj crti - 3 TKO NJIMA POMAŽE? Oni su na prvoj liniji obrane od koronavirusa, ali doživljavaju - niske udarce: "Ne znam kako će biti dalje"

''Otišla je u ugostiteljski objekt i u dom druge osobe u Karlovcu, gdje je bila u kontaktu s drugim ljudima i na taj ih je način dovela u opasnost zaraze, te je protiv osumnjičene Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu podnesena kaznena prijava'', piše u policijskom priopćenju.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene