Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kršenje mjera izolacije

Gdje im je pamet? Pozitivan došao na očevid prometne nesreće kod Zagreba, Rabljanka s koronom otišla u dućan

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz dana u dan sve su nevjerojatniji načini na koji ljudi krše mjere obavezne izolacije. Pozitivan muškarac došao je na policijski očevid prometne nesreće kod Zagreba, a Rabljanka je s dijagnosticiranom koronom otišla u kupovinu.

Zagrebačka policija provodila je u srijedu oko 14:15 očevid prometne nesreće na državnoj cesti DC43 u smjeru Črnca Rugvičkoga. Kombi vozilo zagrebačkih registarskih oznaka sletjelo je s kolnika u odvodni kanal.

U toj su prometnoj nesreći lakše ozlijeđeni 36-godišnji vozač te četvero putnika (u dobi od 69, 84, 56, 75 godina). Tijekom očevida na mjesto događaja došao je 44-godišnjak, kolega vozača kombija.

Za 44-godišnjaka je utvrđeno da je u izolaciji zbog koronavirusa. Kako nije ni s jednom od prisutnih osoba bio u kontaktu, poslan je na adresu stanovanja, a nakon izlaska iz izolacije policija će nad njim provesti kriminalističko istraživanje.

S koronom u trgovinu

Rapski policajci završili su istragu nad 64-godišnjom hrvatskom državljankom. Utvrđeno je da je 26. studenoga napustila svoj dom te otišla u trgovinu, iako je bila u izolaciji zbog zaraze koronom.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna rutinski testiran Prva smrt u Areni. Objasnili je li muškarac preminuo od korone ili s koronom: ''To je bila iznimka''

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna detalji i o cijepljenju Capak iznio crne prognoze o umrlima od korone, najavio što bi još mogli zatvoriti ako se stanje ne popravi: "To ne ovisi o meni, ali..."

64-godišnjakinja je kazneno prijavljena nadležnom državnom odvjetništvu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene