Obavijesti Video Pretražite Navigacija
OGRANIČILI IM KRETANJE

Žarište zaraze: Više od tisuću srednjoškolaca završilo u samoizolaciji na Mallorci, na balkonima hotela organizirali prosvjede

Aktualno Galerija Učenici zarazili Mallorcu - 3 Učenici zarazili Mallorcu - 3 Foto: DNEVNIK.hr Učenici zarazili Mallorcu - 4 Učenici zarazili Mallorcu - 4 Foto: DNEVNIK.hr Patricia Gomez Picard Patricia Gomez Picard Foto: DNEVNIK.hr Učenici zarazili Mallorcu - 2 Učenici zarazili Mallorcu - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Učenici zarazili Mallorcu - 1 Galerija 1/5 >>
Više od tisuću španjolskih srednjoškolaca završilo je u samoizolaciji na otoku Mallorci.

U samoizolaciji na Mallorci završilo je više od tisuću srednjoškolaca iz Španjolske. Nezadovoljni što su zatvoreni u hotele, na balkonima su organizirali prosvjede.

Lokalne vlasti ograničile su im kretanje nakon što su njihove proslave završetka školske godine postale žarišta zaraze.

Više od 800 novih slučajeva COVID-a diljem zemlje povezuje se upravo s koncertima i zabavama na Mallorci.

Pročitajte i ovo Krunoslav Capak Fuchs komentirao dekana Pavelića Capak najavio: "Mi ćemo na jesen svakako cijepiti djecu. No za roditelje nije obavezno pa neće biti ni za njih"

"Želim vas podsjetiti da se takva putovanja moraju planirati s individualnom i kolektivnom odgovornošću. Imali smo jako tešku godinu, 845 ljudi je umrlo na ovim otocima. Puno smo propatili, i društveno i zdravstveno i ekonomski. Pozivamo građane da se ponašaju krajnje odgovorno'', poručila je regionalna ministrica zdravstva Patricia Gomez Picard.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene