Obavijesti Video Pretražite Navigacija
neće pa neće

Vidović Krišto i dalje ne želi nositi masku u Saboru, Jandrokoviću prekipjelo: "To je obveza, molim vas da se toga držite, ili..."

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Sabora Jandroković rekao je da će, ako zastupnica Krišto ne stavi masku, sazvati Predsjedništvo na kojem će donijeti odluku da zaštitne maske budu obvezne. Zastupnica Domovinskog pokreta od početka zasjedanja jedina u Saboru nije koristila masku.

Predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković najavio je u srijedu moguće uvođenje obveze nošenja zaštitnih maski u sabornici jer zastupnica Domovinskog pokreta Karolina Vidović Krišto i dalje ne poštuje preporuke saborskog Predsjedništva o nošenju maski.

Pročitajte i ovo Karolina Vidović Krišto Ima svjedoka Vidović Krišto kazneno prijavila Šeksa DORH-u: “Rekao mi je da je mnoge ušutkao i ubio“ Karolina Vidović Krišto Burno u sabornici VIDEO Frcale iskre u Saboru, Jandroković i Vidović Krišto: "Vi ste lažljivica i klevetnica!", "Nepogoda ste za hrvatsku državu!"

"Zamolio bih zastupnicu Vidović Krišto da stavi masku. Zato što smatram da niste solidarni sa svih ostalih 150 zastupnica i zastupnika, zato što ne poštujete preporuke državnih tijela niti preporuke Predsjedništva Hrvatskog sabora - ponovno vas molim da stavite masku", apelirao je Jandroković na zastupnicu Vidović Krišto, koja umjesto zaštitnom maskom usta prekriva maramom.

"U slučaju da to ne učinite, sazvat ću ponovno Predsjedništvo na kojem ćemo donijeti odluku da se više u sabornici neće moći biti bez zaštitne maske. To je obveza koju imamo svi i molim da se toga držite", kazao je Jandroković.

Saborska zastupnica Karolina Vidović Krišto uporno odbija nositi zaštitnu masku u sabornici te ustraje na tome da preporuka saborskog Predsjedništva o nošenju maski nije obvezna.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene