Karolina Vidović Krišto
Karolina Vidović Krišto Foto: Dnevnik.hr/DNEVNIK.hr

Karolina Vidović Krišto ni danas u sabornici nije nosila masku.


Karolina Vidović Krišto ni danas ne nosi masku. Tijekom postavljanja pitanja premijeru, kada je u nju bila usmjerena kamera, povremeno je nabacivala preko usta maramu kako bi se zaštitila. 

Vezani članci Sabor o izmjenama i dopunama Zakona o obnovi zgrada oštećenih potresom ''Nitko ne mora participirati odmah ništa'': Plenković objasnio model sufinanciranja obnove i obećao da će pomoći svima Tomislav Tomašević Zaiskrilo između Plenkovića i Tomaševića: "Imam direktno pitanje i očekujem direktan odgovor", "Te vam banalne fore ne mogu proći više nigdje"

Tijekom kasnijeg izlaganja, Karolina Vidović Krišto opet je odbila staviti masku tijekom govora, unatoč upozorenju predsjedavajućeg Ante Sanadera.

Jučer ju je zbog nenošenja maske nekoliko puta upozoravao predsjednik Sabora Gordan Jandroković. 

U izjavi prije današnje sjednice Sabora, Vidović Krišto je izjavila kako ne razumije informacije stručnjaka koje dolaze o nošenju maski i da su te informacije kontradiktorne. 

"Nije stvar u provokaciji. Ja sam dobronamjerno pitala. Informacije su kontradiktorne. Ne razumijem", izjavila je Vidović Krišto.