Obavijesti Video Pretražite Navigacija
bez komplikacija

U Zagrebu rodila žena s koronavirusom: "Rodila je u roku od dva sata, krasnog dečka"

Berivoj Mišković, predstojnik klinike za ginekologiju i porodništvo KB-a Sveti duh, kaže kako su beba i mama zdrave te su danas otišle kući.

U Hrvatskoj je jučer porođena i prva rodilja s koronavirusom. Dječak je došao na svijet na zagrebačkom Svetom Duhu, a porođaj je protekao bez komplikacija.

Pročitajte i ovo Jelena Pavičić Vukičević "Ovo nije dio kampanje" Pavičić Vukičević preuzela zagrebački Stožer, opozvala odluku o obveznim maskama na otvorenom: "Žao mi je što je došlo do uznemiravanja Zagrepčana" Sanja Musić Milanović Sanja Musić Milanović Prva dama cijepila Zagrepčane i poručila: "Cijepljenje je jedini put za izlaz iz ove situacije"

"Ona je rodila u roku od 2 sata, trećerotka, krasnog dečka. Dijete je zdravo, trudnica naša zdrava. Otišli su danas kući. Majka doji", kazao je Berivoj Mišković, predstojnik klinike za ginekologiju i porodništvo KB-a Sveti duh.

Ministar Beroš na svom je službenom profilu na Facebooku istaknuo da je ekspertna skupina zaključila kako posjete djeci u bolnici treba omogućiti na 15 minuta. Iz Udruge Roda traže da se osigura cjelodnevni boravak roditelja uz maloljetno dijete bez obzira na to je li ono dojeno ili ne. Inzistiraju i na pratnji pri porođaju.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene