Obavijesti Video Pretražite Navigacija
''Moramo se nastaviti boriti''

Strašne brojke u Srbiji: Rekordan broj smrtnih slučajeva, opet više od 7000 novozaraženih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Srbiji je u posljednja 24 sata zabilježen rekordan broj preminulih s 61 smrtnim slučajem. Potvrđeno je više od 7000 novih slučajeva zaraze.

U posljednja 24 sata u Srbiji su na koronavirus testirane 18.592 osobe, od čega je 7041 potvrđena pozitivna. Preminula je 61 osoba, što je dosad najviše u toj zemlji od početka epidemije.

Pročitajte i ovo Domagoj Mikić i Marko Rakovac - 3 Potraga se širi Hrvatska ponudila pomoć u potrazi za malom Dankom: HGSS-ovac otkrio koji su ključni koraci Nestala djevojčica Danka Nestala u utorak VIDEO Obustavljena potraga za malenom Dankom, policija tvrdi: "Ona nije na ovom području"

Prema najnovijim podacima Ministarstva zdravlja i Instituta "Batut", na respiratorima su 254 pacijenta.

''Danas je težak dan, posebno po broju mrtvih, ali moramo se boriti i nastaviti graditi naš zdravstveni sustav'', rekao je predsjednike Srbije Aleksandar Vučić, prenosi Blic.

Srpska premijerka Ana Brnabić kazal je da se prati situacija u zemljama u kojima živi više Srba koji bi za praznike mogli u većem broju doći u Srbiju. Dodala je da će se u skladu s tom situacijom i donositi odluke o eventualnim dodatnim mjerama.

"Svaki dan razmišljamo o novim mjerama i gledamo podatke na svaka dva sata", rekla je Brnabić.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene