Obavijesti Video Pretražite Navigacija
milanović se ne slaže

Škoro: "Hvala svima koji su podržali moj prijedlog o minimalcu za zastupnike, Vladu i ostale dužnosnike"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Interes naroda mora uvijek biti ispred osobnog interesa, poručio je Miroslav Škoro na društvenim mrežama i uputio apel pratiteljima da ostanu doma.

Miroslav Škoro zahvalio je na drštvenim mrežama onima koji su podržali njegov prijedlog a o minimalcu za zastupnike, Vladu i ostale dužnosnike.

"Hvala svim građanima, medijima i političarima koji su, svjesni katastrofe u privatnom sektoru, podržali moj prijedlog od prije dva dana o minimalcu za zastupnike, Vladu i ostale dužnosnike.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna iako nije obvezan Škoro objavio popis imovine i otkrio veliku novost za parking kod bolnice

Budući da je i sam premijer najavio rezanje u državnom i javnom sektoru, pozivam ga da krene od sebe i svojih pobočnika kako i dolikuje svakom pravom vođi. Interes naroda mora uvijek biti ispred osobnog interesa.

Izuzetak od minimalca neka budu djelatnici i dužnosnici koji ugrožavaju svoje zdravlje u borbi protiv koronavirusa. Svi znamo tko su oni i hvala im.

Snažno podržavam ministra Beroša u njegovim naporima, kao i njegov apel svima koji vole Hrvatsku: OSTANITE DOMA!", napisao je Škoro.

Njegovu inicijativu ne podržava predsjednik Zoran Milanović koji ne misli da ljudima u javnom sustavu treba smanjiti plaću na minimalac.

"Ja sam političar, meni možete smanjiti plaću ako će to imati simboličku ulogu, ali smanjiti minimalac u javnom sektoru, posebno minimalac u javnom sektoru je smrt za sustav", kazao je Milanović dodavši da tko god je to predložio nije velike pameti.

"Možete smanjiti plaću predsjedniku i premijeru, već ministru zdravlja ne bi, jer on radi više nego ja u ovoj fazi", zaključio je.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene