Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Zbog koronavirusa

Prosvjed kakav se ne pamti: Tisuće Izraelaca izašle na ulice, ali uz socijalnu distancu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pod strogim mjerama zbog koronavirusa, tisuće Izraelaca prosvjedovale su u nedjelju protiv premijera Benjamina Netanyahua.

S maskama na licu, mašući crnim zastavama na razdaljini od dva metra, tisuće Izraelaca u nedjelju su prosvjedovale protiv premijera Benjamina Netanyahua, pod strogim mjerama zbog koronavirusa.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Jedna obveza manje Još su bez kolektivnog imuniteta, ali su dočekali važan signal da je vrhunac epidemije prošao Slika nije dostupna "Simbolične količine" Izrael šalje neiskorištene doze cjepiva Palestincima i drugim zemljama: "Primili smo brojne molbe, ali..."

Netanyahu, koji niječe bilo kakvu krivicu, optužen je u tri korupcijska slučaja. Trenutačno je uslijed pregovora s oporbenim čelnikom Bennyjem Gantzom o raspodjeli moći i formiranju koalicijske vlade koja bi privela kraju godinu dana mrtve političke utrke nakon trojih izbora bez pobjednika. Prosvjedi su dopušteni tijekom izraelske karantene sve dok se prosvjednici drže razdaljine i dok nose maske za lice. (Hina)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene