Obavijesti Video Pretražite Navigacija
sigurnosna provjera

Ministar Vili Beroš u Dalmaciji: Zaustavili ga na ulazu u zadarsku bolnicu

Ministar zdravstva Vili Beroš u posjetu je Zadru, gdje je obišao i bolnicu. Na ulasku je zaustavljen kako bi mu izmjerili temperaturu.

Ministar zdravstva Vili Beroš obišao je Opću bolnicu u Zadru, gdje ga je ravnatelj Željko Čulina izvijestio o stanju u bolnici.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna pokreće se zdravstvo Preminula žena u KB-u Dubrava: 27 novooboljelih, ukupno 1908 zaraženih koronavirusom Krunoslav Capak uskoro hodogram ublažavanja mjera Odlične vijesti: U Hrvatskoj samo 10 novooboljelih od koronavirusa, nema novih preminulih

Na ulasku u bolnicu ministra su dočekale sigurnosne mjere. Djelatnici bolnice zaustavili su ga na ulazu te i njemu i vozaču izmjerili temperaturu.

Na konferenciji za medije Stožera u Zadru izvijestili su da je u toj županiji troje novooboljelih. Ministar je posebno apelirao na mlade da budu odgovorni jer i oni mogu imati težu kliničku sliku koronavirusa.

Rekao je da će se ispitati sve okolnosti ulaska infekcije u biogradsku bolnicu. ''Istina uvijek mora biti detektirana'', kaže. Rekao je da se nabavljaju dodatni respiratori za zadarsku bolnicu, ali i podsjetio da je ih sad na tržištu teško nabaviti. ''Jednostavan je način suzbijanja infekcije, a to je odgovornost. Vi ste sad svi preblizu, pa vas molim da se odmaknete'', rekao je novinarima. ''Nemamo čarobni štapić da dobijemo još respiratora, ali se nadam da nam neće ni trebati'', zaključio je ministar.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene