Obavijesti Video Pretražite Navigacija
na jugu Francuske

Margita, Hrvatica evakuirana iz Wuhana, otkrila kako izgleda dan u karanteni u Francuskoj

Četvero hrvatskih državljana, koji su jučer iz Wuhana stigli u Francusku, smješteni su u izolaciju u hotelskom kompleksu kraj Marseillea.

Margita je došla iz žarišta epidemije koronavirusa, kineskog grada Wuhana i trenutno je u izolaciji. Rekla nam je kako se osjeća prvog dana, nakon što je smještena u Francuskoj.

Pročitajte i ovo Boris Pistorius, njemački ministar obrane Ukrajina, kamen spoticanja Iz Njemačke stigla reakcija na Macronovu kritiku: "Rasprava oko toga tko je kukavica ne donosi nam ništa" Ilustracija Bidenov potez Skinuta oznaka tajnosti s dokumenta o nastanku koronavirusa: "Objavit ćemo što je moguće više informacija"

"Sretno smo stigli u francusku karantenu. Blizu smo Marseillea u vojnoj bazi. Svatko ima svoju sobu kako bi izbjegli kontakt s ljudima što više. Imamo i parkić gdje se možeo prošetati.

Preko ograde se ne može, zatvoreni smo, ali u ovdje unutar zone možemo slobodno što god hoćemo.

Jako paze na nas, hrane nas zdravo, pod budnim okom smo, mjerimo temperaturu dva puta dnevno, doktori su ovdje 24 sata, stalno nas pregledavaju, krv, nos, grlo, sve konstantno.

Zbilja nakon ove karantene, kad stignemo kući bit ćemo potpuno sigurni i zdravi i živi i kompletno sigurni od virusa", napominje Margita.

Zahvalila se svima koji su omogućili da dođu iz Kine.

Hrvatica evakuirana iz Wuhana

"Mi smo presretni i zahvalni zbog toga. Nas četvero smo potpuno dobro, temperatura savršena. Potpuno smo zdravi. Ne dolazimo u Hrvatsku dok ne budemo sigurni da je sve u redu. Hvala Veleposlanstvu i svima što su nam to omogućili", izjavila je Margita.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene