Hrvatska vojska, ilustracija
Hrvatska vojska, ilustracija Foto: Marijan Sušenj/Pixsell

Zbog situacije oko koronavirusa otkazano je sudjelovanje 205 hrvatskih vojnika na međunarodnoj vojnoj vježbi European Challenge koja se održava u Njemačkoj.


Damir Krstičević, ministar obrane i Robert Hranj, načelnik Glavnog stožera OSRH, donijeli su odluku o otkazivanju sudjelovanja pripadnika Hrvatske vojske na vježbi European Challenge 20, koja se održava u Njemačkoj . 

Vezani članci Terasa kafića, ilustracija Stigle detaljne upute za vlasnike kafića, ali i goste: Na toalet s maskom, živa glazba zabranjena Party pred zagrebačkim HNK - 1 Mladi i Čistoća našli rješenje - oko HNK dodatne kante za smeće. Mladić koji je sve pokrenuo kaže: "Zabavu je zasjenio otpad"

Iz Ministarstva obrane je priopćeno da je odluka donesena u skladu s aktualnom situacijom vezano za koronavirus. 

"Ovakva je odluka donesena jer su sigurnost i zdravlje pripadnika Hrvatske vojske najvažniji prioritet. Na vježbi u organizaciji Oružanih snaga Savezne Republike Njemačke od 16. do 27. ožujka 2020. godine trebalo je sudjelovati 205 pripadnika Hrvatske kopnene vojske, Zapovjedništva za potporu i Vojne policije", priopćeno je iz MORH-a.