Obavijesti Video Pretražite Navigacija
european challenge 20

I vojska pala pred koronavirusom: Otkazano sudjelovanje hrvatskih vojnika na vježbi u Njemačkoj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog situacije oko koronavirusa otkazano je sudjelovanje 205 hrvatskih vojnika na međunarodnoj vojnoj vježbi European Challenge koja se održava u Njemačkoj.

Damir Krstičević, ministar obrane i Robert Hranj, načelnik Glavnog stožera OSRH, donijeli su odluku o otkazivanju sudjelovanja pripadnika Hrvatske vojske na vježbi European Challenge 20, koja se održava u Njemačkoj . 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 39 u samoizolaciji Tri hrvatska vojnika u Litvi zaražena koronavirusom: ''Idu u kamp s dobrim uvjetima'' Slika nije dostupna Pomažu liječnicima General bojnik Fuzel o kampu koji vojska gradi pored KB Dubrava: "Bit će gotov u subotu popodne. Uvjeti jesu vojnički, no u njemu će se moći boraviti"

Iz Ministarstva obrane je priopćeno da je odluka donesena u skladu s aktualnom situacijom vezano za koronavirus. 

"Ovakva je odluka donesena jer su sigurnost i zdravlje pripadnika Hrvatske vojske najvažniji prioritet. Na vježbi u organizaciji Oružanih snaga Savezne Republike Njemačke od 16. do 27. ožujka 2020. godine trebalo je sudjelovati 205 pripadnika Hrvatske kopnene vojske, Zapovjedništva za potporu i Vojne policije", priopćeno je iz MORH-a.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene