Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Apelira na poslodavce

Božinović: "Dnevno se izdaje oko 100 tisuća propusnica. Ako se nastavi ovim tempom, one će izgubiti smisao"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar unutranjih poslova Davor Božinović apelirao je na poslodavce da racionaliziraju broj zahtjeva za izdavanjem propusnica.

Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović na današnjoj je konferenciji za medije Stožera za civilnu zaštitu Republike Hrvatske iznio podatak kako se dnevno izdaje oko 100.000 propusnica.

Pročitajte i ovo Krešimir Mišić Promet zasad bez problema Novi režim kretanja policiji olakšava posao: ''Sa zadovoljstvom mogu reći da građani u najvećoj mjeri poštuju odluke Stožera'' Goran Ivanović, načelnik Stožera civilne zaštite Osječko-baranjske županije Zahtjev već predan Osječko-baranjski župan o slobodom kretanju unutar županija: ''Zdravstvo je na prvom mjestu, ali gospodarstvo ne smije stati''

Ponovno je apelirao na poslodavce da propusnice traže samo u opravdanim slučajevima jer će "ako se nastavi ovim tempom, one izgubiti smisao".

"Ako radiš u istom mjestu, ne treba ti propusnica. Firme moraju davati propusnice onima koji zaista moraju nešto otići odraditi. Ne može biti situacija da svi moraju dobiti propusnicu, tada se gubi smisao. Sve ovo ostaje, digitalno, zapisano. Pozivam sve da dobro razmisle u interesu ne samo svoje firme, nego u interesu zdravlja obitelji, nacije, da budu restriktivni kad stavljaju ljude na popis i da daju samo na ono razdoblje kad taj djelatnik treba napustiti prebivalište", rekao je Božinović.

Kazao je i kako će od danas poslijepodne tvrtke koje traže e-propusnice za svoje radnike to moći napraviti skupno, a ne za svakog radnika pojedinačno.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene