Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Upoznajte Mimu u svom mjestu

Mima Simić iz ''Možemo'': ''U ponedjeljak krećem na petotjedno bicikliranje domovinom''

Mima Šimić (Foto/arhiva: Zeljko Mrsic/PIXSELL)
Mima Šimić (Foto/arhiva: Zeljko Mrsic/PIXSELL)
Mima Šimić, kandidatkinja za europske izbore biciklom će proputovati Hrvatskom i na taj način razgovarati s biračima.

Mima Šimić iz političke platforme ''Možemo'', na Facebooku je objavila post s najavom putovanja biciklom diljem Hrvatske kako bi se predstavila biračima.

Pročitajte i ovo Europski parlament (Foto: Dnevnik Nove TV) - 1 Svatko konja za utrku ima Sedmero europarlamentaraca traži ponovni izbor za Europski parlament: Pitali smo ih čime su se ondje bavili Slika nije dostupna Europski izbori Puljak: S optimizmom gledamo na snažnu, ujedinjenu i naprednu Europu

''Dragi moji frendići i koji će to tek postati! U ponedjeljak krećem na petotjedno bicikliranje domovinom iz Slavonije, i kanim proći bar 2500 km hrvatskih puteva, gradova, sela, domova kulture i birtija (samo na kavu - ne pijem dok vozim).

Upoznajmo se, nazdravimo čašom najbolje vode u Europi, provozajte se sa mnom, pružite mi svoju štalu (ili krevet) za prenoćište, i postavite pitanje koje želite da u vaše ime postavim u Europskom parlamentu (kad me u nj izaberete).

Planiram proći Slavoniju, Međimurje, Istru, Dalmaciju do Dubrovnika, pokoji otok, a bome i milu mi Cetinsku krajinu, ali sam - poput guma moje bicikle - prilagodljiva svakom terenu, i vašim prijedlozima (kuda da se vozim, s kim da se nađem, što da vidim) - ako je na domet razumne kilometraže, dakako.

Putovanje možete pratiti i u njemu sudjelovati ovdje na mom fejsu, i na instaču (jel' tako kažu mladi?), i na stranicama Možemo - politička platforma - jer će ovaj poduhvat imati najviše smisla ako se bicom dobacimo do Bruxsellesa!:) A kontam da #možemo :) Vidimo se na hrvatskim cestama, livadama, i - poznajući mene - u barem jednom jarku uz put'', napisala je Mima.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene