Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zaustavljen promet

ZET-ov autobus dimio se u Remetinečkoj

Autobus u kvaru (Dnevnik.hr)
Autobus u kvaru (Dnevnik.hr)
Oko 9 sati vozač ZET-ove autobusne linije 234 na putu iz Laništa prema gradu vidio je da se autobus u kojem je prevozio putnike na stražnjem dijelu dimi. Odmah je stao, a putnici su izašli iz autobusa.

Na ruti od Laništa prema Glavnom kolodvoru ZET-ova autobusna linija 234 oko 9 sati stala je u Remetinečkoj cesti uz zgradu u kojoj se nalazi Nova TV. Naime, vozač autobusa primijetio je da se u stražnjem dijelu autobusa nešto dimi.

Pročitajte i ovo ZET auobusi Novo povećanje Radnicima u Zagrebačkom holdingu i ZET-u rastu plaće, a mijenjat će se i koeficijetni za vozače Novi autobusi - 5 Stići će do proljeća Novi šoping Grada Zagreba: Ovaj put na redu je 30-ak rabljenih autobusa

Pustio je putnike van i odmah pozvao nadležne službe koje su pregledale autobus, ali nisu ustanovile što je točno izvor dima. Na intervenciju su izašli vatrogasci s jednim vozilom, policija i hitna. Srećom, nije bilo ozlijeđenih i nitko nije zatražio liječnilku pomoć, a autobus je uz pratnju policije i vatrogasaca otpraćen na servis na kojem će dobiti više odgovora vezano za uzrok ovog događaja.

Na inače prometnoj cesti došlo je do još veće gužve koja je trajala oko sat vremena.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene