Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pod nepoznatim okolnostima žena (47) upala je u petak poslijepodne u provaliju duboku oko 40 metara na Marjanu te pala na plažu Kašjuni.


Dojavu o ženi koja je na južnim obroncima Marjana pokraj Instituta, pala u provaliju, dežurne službe dobile su u petak u 19 sati.

Vezani članci Policijsko vozilo, ilustracija U direktnom sudaru kod Poreča poginula 70-godišnja žena, vozač drugog automobila imao 1,67 promila Požar u Splitu (Foto: Milan Sabic/PIXSELL) Kaznena prijava protiv vlasnika stana iz kojeg je buknuo požar na splitskom Trsteniku

"Hitna pomoć nam je dojavila da treba izvući ženu. Izašli smo na teren i tamo je već bila policija i Hitna, naš je posao bio da je pripremimo i iznesemo na cestu, što smo i napravili", kažu iz vatrogasne postrojbe Split.

"Nije bilo jednostavno, to je padina iza Kašjuna kada krenete prema Institutu s velikom strminom od 30 metara. Bila je živa kada smo je iznijeli, ali više od toga ne znamo", rečeno je iz operativnog centra Javne vatrogasne postrojbe Grada Splita.

Nakon što su je vatrogasci izvukli iz provalije, nesretna žena prevezena je u splitsku bolnicu, a kako doznajemo prilikom pada zadobila je teške tjelesne ozlijede, piše Slobodna Dalmacija.