Obavijesti Video Pretražite Navigacija
bliži se ljeto...

Želite oglasiti smještaj ili planirate bezbrižan odmor? PrivatniSmještaj.hr ima idealno rješenje za vas

PrivatniSmještaj.hr - 6
PrivatniSmještaj.hr - 6 PrivatniSmještaj.hr
Aktualno Galerija PrivatniSmještaj.hr - 7 PrivatniSmještaj.hr - 7 Foto: PrivatniSmještaj.hr PrivatniSmještaj.hr - 6 PrivatniSmještaj.hr - 6 Foto: PrivatniSmještaj.hr PrivatniSmještaj.hr - 4 PrivatniSmještaj.hr - 4 Foto: PrivatniSmještaj.hr +0 PrivatniSmještaj.hr - 2 Galerija 1/4 >>
Platforma PrivatniSmjestaj.hr nudi brzo i pouzdano iznajmljivanje smještaja bez posrednika i provizije.

Turizam je glavna grana ekonomije u Hrvatskoj, a činjenica da se oglašavanje apartmana i drugih smještajnih jedinica tijekom posljednjeg desetljeća uvelike moderniziralo bila je misao vodilja prilikom pokretanja specijalizirane platforme PrivatniSmjestaj.hr za oglašavanje smještajnih jedinica diljem Hrvatske koja je s radom počela u lipnju 2020. godine.

Brzo postavljanje i jednostavna pretraga oglasa te povoljniji uvjeti i kvalitetan plasman nekretnina na tržište bili su glavni ciljevi prilikom osmišljavanja platforme koja vlasnicima i iznajmljivačima turističkih objekata nudi povoljno oglašavanje, a potencijalnim gostima mjesto na kojemu pregledno i efikasno mogu pretraživati brojne lokacije za planiranje budućih odmora.

Direktorica operacija platforme Edra Šarić objasnila je po čemu se PrivatniSmjestaj.hr razlikuje od ostalih na tržištu.

"Za razliku od ostalih globalno poznatih platformi za oglašavanje smještaja, PrivatniSmjestaj.hr hrvatski je proizvod i svi prihodi od rezervacija ostaju u našoj zemlji, stoga mi je posebno zadovoljstvo biti dio ove inovativne platforme koja korisnicima omogućava da u samo nekoliko klikova ponude smještaj ili pronađu idealnu destinaciju kao prvi korak ka planiranju godišnjeg odmora", istaknula je.

PrivatniSmještaj.hr - 6 PrivatniSmještaj.hr - 4 (Foto: PrivatniSmještaj.hr)

"Posebno sam ponosna što smo kreirali platformu koja svojim specifikacijama može parirati popularnim platformama, koja neprestano raste i u koju ulažemo, a koja je financijski pristupačna za domaćine jer se bazira na flat rate-u pri čemu oglašavanje domaćine košta u pravilu manje od iznosa jednog noćenja", zaključila je.

Osim što PrivatniSmjestaj.hr osigurava povoljnije cijene soba, studija, apartmana ili kuća za odmor, iznajmljivanje se odvija se bez posrednika jer se komunikacija odvija direktno između domaćina i gosta te bez provizije i skrivenih troškova jer svu zaradu od rezervacija zadržava domaćin. Za godišnje oglašavanje iznajmljivači plaćaju povoljnu jednokratnu naknadu, dok je platforma za goste koji su u potrazi za smještajem potpuno besplatna.

Pročitajte i ovo Stype: Nikola Vikić Topić, vrijeme - 3 USUSRET LJETU Meteorolog upozorava: "Pred nama je ekstremno toplo i vrlo sušno ljeto." Pogledajte kako će biti u četiri velika grada

Pročitajte i ovo Meduze u Jadranu uoči sezone VIDEO Nevjerojatan prizor: Meduze preplavile more u susjedstvu

Pretraživanje velikog izbora popularnih i atraktivnih lokacija dodatno olakšavaju digitalni alati kao što su detaljni cjenik, kalendar zauzetosti, filtriranje smještaja po željenim preferencijama te pretraga ne samo po unosu željene lokacije već i putem karte, dok jednostavno postavljanje oglasa i izvršavanje plaćanja doprinose jedinstvenom iskustvu korištenja, a za dodatnu pomoć svim korisnicima na raspolaganju je korisnička podrška.

Iznajmljivači smještaja koji traže sigurno i pouzdano mjesto na kojemu će u svega par jednostavnih koraka postaviti oglase te budući gosti koji žele pronaći idealnu destinaciju za odmor svoju potragu mogu započeti odmah na stranici www.privatnismjestaj.hr.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene