Šibenska policija privela je u četvrtak 10 ljudi koje povezuje s napadom na pripadnike srpske nacionalne manjine u Uzdolju.

Galerija


U četvrtak je u šibensku policiju privedeno 10 osoba sa šireg područja Šibenika, Splita i Sinja koje se povezuje s napadom na pripadnike srpske nacionalne manjine u Uzdolju kod Knina, izvijestili su iz PU šibensko-kninske.

Vezani članci Policija, ilustracija Što se događalo na zadarskom sudu tri dana prije krvavog pohoda šibenskog ubojice? "Smatrao je da je ponuda preniska" Ivica Kostanić, načelnik policijske uprave Šibensko-kninske županije Krvoproliće u Šibeniku i Vodicama šokiralo Hrvatsku: Šef PU šibensko-kninske otkrio kako je policija pronašla ubojicu

Zbog tog napada u Uzdolju, u kojem je lakše ozlijeđeno pet osoba, i prošlog su tjedna uhićena osmorica muškaraca, od čega je četvorici određen istražni zatvor u trajanju od mjesec dana zbog mogućnosti utjecanja na svjedoke i mogućnosti ponavljanja djela. Tada je glasnogovornik Općinskog državnog odvjetništva u Šibeniku Emilijo Kalabrić kazao da su svi uhićeni otprije poznati policiji zbog kršenja Zakona o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima.