Šibenska policija privela je u četvrtak 10 ljudi koje povezuje s napadom na pripadnike srpske nacionalne manjine u Uzdolju.

Galerija


U četvrtak je u šibensku policiju privedeno 10 osoba sa šireg područja Šibenika, Splita i Sinja koje se povezuje s napadom na pripadnike srpske nacionalne manjine u Uzdolju kod Knina, izvijestili su iz PU šibensko-kninske.

Vezani članci Privođenje osumnjičenih za napad u Uzdolju (Foto: Dnevnik.hr) Zbog mogućnosti ponavljanja djela: Četvorici napadača na Srbe kod Knina određen jednomjesečni istražni zatvor Privođenje osumnjičenih za napad u Uzdolju (Foto: Dnevnik.hr/Dusko Jaramaz/PIXSELL) Osumnjičeni za napad u Uzdolju su pripadnici navijačke skupine iz Splita, policija traga za još desetak ljudi

Zbog tog napada u Uzdolju, u kojem je lakše ozlijeđeno pet osoba, i prošlog su tjedna uhićena osmorica muškaraca, od čega je četvorici određen istražni zatvor u trajanju od mjesec dana zbog mogućnosti utjecanja na svjedoke i mogućnosti ponavljanja djela. Tada je glasnogovornik Općinskog državnog odvjetništva u Šibeniku Emilijo Kalabrić kazao da su svi uhićeni otprije poznati policiji zbog kršenja Zakona o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima.