Obavijesti Video Pretražite Navigacija
za ostalima se još traga

Zbog mogućnosti ponavljanja djela: Četvorici napadača na Srbe kod Knina određen jednomjesečni istražni zatvor

Privođenje osumnjičenih za napad u Uzdolju (Foto: Dnevnik.hr)
Privođenje osumnjičenih za napad u Uzdolju (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Privođenje osumnjičenih za napad u Uzdolju (Foto: Dnevnik.hr) Privođenje osumnjičenih za napad u Uzdolju (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Napad u kafiću kod Knina (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/2 >>
Četvorici koje se sumnjiči za napad na pripadnike srpske nacionalne manjine u Uzdolju kod Knina određen je jednomjesečni istražni zatvor.

Sudac istrage suda u Šibeniku Ivo Vukelja odredio je jednomjesečni istražni zatvor četvorici osumnjičenih za napad na pripadnike srpske nacionalne manjine u Kninu. Istražni zatvor im je određen zbog utjecaja na svjedoke i mogućnosti ponavljanja djela.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Komentirao aktualne događaje Plenković: "Hrvatska Vlada reagira racionalno i trezveno, ne ulazi u spiralu mržnje"

U utorak je privedeno osam osoba s područja Splita, koje se dovodi u vezu s "izazivanjem nereda", odnosno napadom u Uzdolju kod Knina. Od osmorice prvotno uhićenih, zadržana su četvorica. Policija još uvijek traga za desetak osumnjičenih, a svi uhićeni otprije su poznati policiji zbog kršenja Zakona o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima, rekao je nakon ispitivanja Emilijo Kalabrić, glasnogovornik Općinskog državnog odvjetništva u Šibeniku.

Pročitajte i ovo Privođenje osumnjičenih za napad u Uzdolju (Foto: Dnevnik.hr) Jedan osumnjičeni u bijegu Osumnjičeni za napad u Uzdolju su pripadnici navijačke skupine iz Splita, policija traga za još desetak ljudi

Ivica Kostanić, načelnik Policijske uprave Šibensko-kninske potvrdio je kako su osumnjičeni pripadnici navijačke skupine iz Splite te da slučaj nije povezan s napadom u Đevrskama. U tom napadu nitko nije ozlijeđen, dok je u Uzdolju kod Knina u srijedu navečer pet osoba lakše ozlijeđeno.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene